2010. szeptember 26., vasárnap

Twist Oliver 2010

Berágtam. Lehet attól fáj úgy az egész fejem, mintha felváltva csapkodnák szeneslapáttal meg fejszével...
Na szóval. Péntek este Lili azt mesélte, hogy mivel kiabált ebéd közben, ezért az óvónő felállította, és nem ebédelhetett. Hajlamos túlzásokba esni, így az első "akurvanénikéjét" reakciómat lenyelve kifaggattam a részletekről, és úgy tűnik, hogy valóban ez történt.
Nem az első alkalom ez, hogy azt meséli Lili, vagy más anyukák, hogy kajamegvonással büntetnek az óvodában. Volt, hogy levest nem ehetett ő és Kiara, mert beszélgettek; Sveni nem kapott repetát hasonló kihágásért.
Őszintén szólva #&@{ (botrányos jelzők helye) felhúztam ezen magam, és tenném ezt akkor is, ha a gyerekem nem lenne érintett az ügyben. Micsoda dolog azzal fegyelmezni egy gyereket, hogy ha nem viselkedik rendesen, akkor NEM KAP ENNI?! Nem nassolnivalót nem kap, hanem EBÉDET!
Hétfőn feltett szándékom megkérdezni az óvónőt, hogy szerinte mi történt, és megtisztelne, ha elmagyarázná, hogy szerinte mennyire korrekt kajamegvonással büntetni bármelyik gyereket?
Nem vagyok véranya, ha nem fogad szót, büntesse meg. De ne azzal, hogy nem ad neki enni.
Másrészt meg ha kérdezek, nem győzik dicsérni, hogy milyen precíz, szófogadó, együttműködő blablabla. Most akkor szófogadó, vagy annyira gáz, hogy éheztetni kell, mint egy kutyát?! Túlzásba esek? Lehet, de számomra ez akkor is elfogadhatatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése