2011. június 11., szombat

Élünk még

Azt se tudom már, hogy hol hagytam abba. Ja, úszás. Hát azt utálta Lili. Amit egyébként azért sem értek, mert amikor ott voltunk megnézni, akkor pocsolt, bohóckodott a vízben (eddig azt hittük, hogy fél), amikor lehetett, amikor azt kellett, akkor csinálta a feladatokat nagyon ügyesen, szóval passz. Engem a frász kerülgetett, amikor a versenymedencében nyomta, de ő ott sem félt.
Bár talán megbékélt a dologgal, mert már egyszer elhagyta a száját az, hogy szeptembertől szeretne járni úszni. Meglátjuk.

A bölcsiben volt össznépi gyereknap, tűzoltó autóval, rendőrautóval, ahogy kell. Az oviban megtartották Zazáék első szülői értekezletét, ahol megbizonyosodhattunk róla, hogy Zita néninek tényleg gumifétise van:-))) (Egyik ismerős anyuka mesélte, hogy mindenre gumit kell varrni, sima akasztó nem jó. Ha nem gumi van a cuccon, képes hazaküldeni. :-))) Erre szokták mondani, hogy "apád f-ra kellett volna gumi..." ;-))
Mivel óra nem volt a választható jelek között, így praktikussági okokból a halacskát választottam. Lilié is az. Uniszex, és legalább nem tudom összekeverni:-)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése