2010. február 15., hétfő

Beoltva

Csütörtökön harmadszor kíséreltük meg Zalánt beoltani a 15 hónapos oltással, valamint időszerű volt neki a Prevenar négyes sorozatának utolsó darabja.
Kicsit folyt ugyan az orra, de Doktornő nem találta vészesnek (igaza volt), meg összesen 6, azaz HAT db Prevenar oltást kapott a körzet, úgyhogy javasolta, hogy essünk túl rajta, mert nem tudja mikor lesz legközelebb, ha ez a hatalmas adag elfogy. ("Gyermeke védelmében kérje orvosától az ingyenes Prevenar oltást!")
Zalán persze harcolt, mint egy férfi, ismét földhöz vágta az engesztelésül kapott matricát. :-)
Előtte jelentős időt töltöttünk a váróban, úgyhogy kellően feloldódott. Ideje is volt már bemennünk, mert a nagy lazaság közepette a berendezést kezdte bontani. Volt ott két másik vele idős kislány is, úgyhogy megállapítottam, hogy látszólag mozgékonyabb mindkettőnél, többet dumál és verekszik. :-( Az egyik kislány meg akarta nézni a maciját, Zalán első körben ráütött, másodszor ellökte. Juhé, mozgékony nyaram lesz, már érzem. Gondolom így lesz egyensúly a világban, mert Lili egyáltalán nem verekszik, Zalán meg gondolkodás nélkül odacsap. Fiú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése