2010. június 16., szerda

Hírek

Meleg van, esik, meleg van, esik, esik, meleg van. Ebből kifolyólag van két zizi gyerekem. Szerencsére felváltva tör ki belőlük, úgyhogy még csak készülök megbolondulni. :-)
Az oviban már nyári szünet van, de mi még célzást sem kaptunk arra, hogy talán nem kéne járnia Lilinek- egyébként is csókosak vagyunk, mióta Sanyi társadalmi munkában karban tartja a számítógépeket és egyebeket, meg elkészítettük az ovi weboldalát. Amúgy a csoport legalább fele nagyobbik gyerek, úgyhogy sokan vagyunk itthon kistesóval, az óvónők szokva vannak, és nem használják érvként. Lili kérdezgette, hogy mikor lesz szünet, de mikor kérdeztem, hogy akar-e szeptemberig vagy akárcsak 1-2 napot itthon maradni, egyértelműen nemet mondott. Szeret oviba járni.
Zalánt sem féltem a bölcsitől, igazán közösségi gyerek. Azonnal haverkodik mindenhol, bandát szervez.
Új csajozós dumája van, ezzel az 50 feletti korosztályt veszi le a lábáról:jó hangos "csókolom"-ot köszön a neki szimpatikus szembejövőknek. :-D
Amúgy mi is megfertőződtünk a Thomas-kórral. Egy részt látott belőle, és rákattant, mint a heroinra. Azóta többet is látott. Meg előkapartuk Lili thomasos relikviáit, kismozdonyt, nagymozdonyt, Marcitól örökölt thomasos pólókat, Kriszta írt DVD-re anyabarát meséket (nem a minimaxos hasznos mozdonyos, elöl klisé-hátul klisé típusú részek, hanem a jimjames), úgyhogy semmi sem áll utunkban a kór kiteljesedésében.
Ma fűtőházat építettünk a mozdonyoknak ("Anuka!!! Nem Csémsz, Porszi" - én balga, összekevertem őket), belezsúfolta azon túl az összes kisautóját meg R2D2-t is, végül is kereke van, nem?
Na, megyek, Sanyiapu itt nyüszít, hogy kell kell aratnia a tulipánjait Farmville-ben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése