2010. július 16., péntek

Kánikulai hírmondó

Rohadt meleg van, ez gondolom senkinek nem jelent újdonságot. Pedig az Akármilyen bácsi megmondta, hogy a július erős lesz, meg hideg. És neki az összes jóslata bejött. Az árvizet is megjósolta - utólag. ;-)
A héttől kétgyerekes vagyok, mert Lilire hatott az ovis ellenkampány, itthon akart maradni. A múlt héten a nagyszülőknél nyaralt - életében először, önálló döntés alapján, és még maradt volna.
Zalán jobban hiányolta. Nem is evett rendesen, ami ugye nála nagy szó. Minden hajnalban átvándorolt hozzánk újra, és reggelente bement Lilit keresni a gyerekszobába. Pedig értette, hogy hol van, mert aki kérdezte, annak mondta, hogy "Lili elment papó". De az arcát látni kellett volna, olyan szomorúan biggyesztette közben a száját, hogy meg kellett a szívnek szakadni.:-)
Előtte Nyíregyházán voltunk az állatkertben - ez volt Lili névnapi ajándéka. Már régen vágyott oda, így elmentünk. Megérte, mert nem csak ők élvezték, mi is.
Egyébként semmi extra szerencsére. Nyári uborkaszezon. :-) Apánk dolgozik egész nyáron, az őszi választások előkészítése miatt nem nagyon tud eljönni.
Én időnként agybajt kapok, mert Lili megint olyan, mint a szamár a Shrekben: joga az van a hallgatáshoz, csak képessége nincs...Mindig mondanivalója van, mindig akar valamit,és azonnali reakciót vár rá. Ha nem reagálok, addig mondja...
És Zalánis kezdi átvenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése