2010. március 21., vasárnap

Kornéééél

A pénteki lányos buliról Zalán nagyon hiányolta Lilla öccsét, a 2 éves Kornélt. Ezen érzésen azóta sem bír felülemelkedni, mert folyamatosan Kornélt keresi mindenhol (itthon, játszótéren), ma reggel bejelentette az ajtóban állva, hogy "apucika megyek Kornél". Időnként KornélKA. :-)
Mondom neki, hogy nincs itt Kornél, mire rámnéz: Bence? Benedek? Úgy látom férfitársaságra vágyik, elege van a Barbiekból meg a kicsi pónikból. :-)
Miután beindult a játszótéri szezon, kissé megnyugodhattunk, mert egyrészt simán megy a többiek után, egy percet nem ül rajtam, nem is keres; másrészt NEM VEREKSZIK. Tartottunk tőle őszintén szólva, mert itthon pillanatok alatt odacsap -főként Lilinek, meg a rendelőben is meglökött és fejen vágott egy kislányt, csak mert meg akarta nézni a maciját. De a játszótér ezek szerint más. Nagyfiúk (3 évesek :-D) rohangáltak vele, csúszdáztak, lökdösték egymást, mi a rajtgépben állva figyeltük, de semmi. Röhög, játszik tovább. Halleluja. Bár igazán mostanában itthon sem verekszik. Talán csak korszak volt nála, és nem jellemvonás :-).
És megvan a második átaludt éjszaka. 6-ig. Ez kicsit ront az összeképen, de nem vagyok telhetetlen.

2 megjegyzés:

  1. Mármint a második átaludt éjszaka egyhuzambanM Úgy értem, nem a második, mióta megszületett, ugye??? :-)

    VálaszTörlés
  2. De-de, a második, mióta megszületett. :-S
    De ma megvolt a harmadik, és ezzel az egyhuzamban kettő is.
    Csecsemőként irtó jó alvó volt, egy hetesen aludt 5-6 órákat egyszerre, aztán 4 hónapos korától 9 hónapos koráig szinte óránként kelt, azóta meg hol így, hol úgy.

    VálaszTörlés