2010. október 4., hétfő

Első nap a bölcsiben

A héten még kilencre járunk (Zsuzsa 9-kor kezd, valószínűleg ez az oka), nekem ez egy kicsit macerás, mivel Lilit 8-ra viszem oviba. Ma elvitte Sanyi, mivel hajnalban jött haza a választások miatt és szabadnapot kaptak, de holnap már "kétszer kell fordulnom".
Az indulás kicsit döcögősre sikerült, mert Zalán mindenáron a fehér cipőjét akarta felhúzni, én meg azt akartam ráadni, aminek gumis az orra, és emiatt hisztizett egy sort. De a motorozás ígéretével hajlandó volt felvenni. A fehér cipő orrát egyébként az első bölcsilátogatáskor feláldoztuk a műanyag motor oltárán.

Amikor megérkeztünk, hátra se nézett, úgy rohant be játszani Kornélhoz, és utána se érdekelte látszólag, hogy ott vagyok-e. Igyekeztem háttérbe húzódni, de simán elfogadja, hogy Zsuzsa irányítja, egyszer nem jött oda hozzám vigaszért, vagy védelemért. :-)
Ebéd előtt már nagyon fáradt volt, és személyes sértésnek vette, hogy nem ülhetett oda, ahová akart -más helye, akkor hisztizett egy sort, de hamar megnyugodott, és leült enni. Repetát is kért, sőt még kért volna, de már nem volt több hal:-)))
Utána közölte, hogy nem jön haza, sőt talán arra sem nagyon kellett volna kapacitálni, hogy lefeküdjön, mert gusztálta az ágyakat, csak éppen akkor jött Sanyi, hogy be kell mennie a hivatalba, nálam meg nincs lakáskulcs és a telefonom le van némítva. Szóval így volt kellő motiváció, hogy "megyünk apával kocsival", és eljöttünk. De délután már vissza akart menni, amikor Liliért mentünk bölcsibe.
Szóval összességében nagyon pozitív az első nap tapasztalata, bár gondolom jön még kutyára dér. :-)
Óra lett a jele, úgyhogy a tegnap bevésett PZ-k mellé most vésem az órát is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése