2009. október 19., hétfő

4

Jul 9, '09 3:32 AM
for everyone
Zalán fogainak száma:4. Végre hosszas vajúdás után megszületett a felső metszők egyike is. Egyébként feláll, kapaszkodva lépeget, négykézláb maratoni távokat küzd le, gügyög, bújócskázik.
Amúgy meg borzasztó anyás lett, a lakásban mozdulni nem tudok tőle, mert üvöltve kapaszkodik a lábamba és követeli, hogy azonnal vegyem ölbe. Vagy Barbie-t kell bevetnem dvd formájában 10 perc csendért , vagy egyszerűen el kell mennünk itthonról. Ha csavargunk, a világ legnyugisabb gyereke. Miután Lili is itthon van már, nem jár oviba, elég problémás egy engem 100%-osan kisajátítani óhajtó Öcsike.
Lili névnapjára férjet kért Barbie-nak; mutattam neki a neten egy vízimentőset, az nem jó, mert olyan férj kell "aki herceg és gitárja van". Szóval kollekció kell:gyémántkastélyos csaj mellé az ugyanolyan pasas. Meg barátnő is kell Barbie-nak, hogy "ketten tudjunk barbiezni (mármint én is, meg ő is)", meg roller, amilyen Marcinak van. Még jó, hogy a nagymamák is tanácstalanok voltak.
A múlt héten itt voltak Eniék. Mindig elcsodálkozom, hogy visszafogott Benedek és visszafogott Lilim percek alatt együtt játszanak. Másokkal nehezebben oldódik, még olyanokkal is, akikkel jóval sűrűbben találkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése