2009. október 19., hétfő

Pelenkacsere és agyműtét

Apr 1, '09 4:44 AM
for everyone
Akinek van férje és gyereke is, az tudja,hogy az esetek nagy százalékában miben hasonlít egymáshoz a címben jelzett két tevékenység. Asz-szisz-ten-cia. Kb. ugyannyit igényel a kettő.
Ha Sanyi pelenkáz, öltöztet, etet, akkor olyan nincs, hogy én ülök és semmitteszek, hanem a keze alá kell dolgoznom, az a minimum, hogy az összes szükséges eszközt a kezébe adom a tevékenység elvégzéséhez. Pláne, hogy az egész olyan - ha már a műtét metaforánál maradunk - ,mint amikor Derek Shepard asszisztál Pongrácz doktornak...Szóval egyszerűbb és szakszerűbb, ha én csinálom. De megcsinálja, úgyhogy egy szavam se lehet.
Ja, és néha tiszta Vészhelyzet van: Edina, gyere gyorsan, mert beletette a lábát a kakiba! (Csökkent a szaturáció!) Forog, nem tudom ráadni a nadrágot, gyere már! (Esik a vérnyomás, elveszítjük!) Ó, hozzál egy másik bodyt (Csoportazonos vér kell, azonnal!!!). Amúgy a body ott van pelenkázótól egy db kéznyújtásnyira, de ugye tudjuk, hogy ő pelenkáz, ergo nem vesz elő ruhát. Ehhez nekem kell bemennem máshonnan. Naná, a sas nem kapkod legyek után, vagy mi?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése