2009. október 19., hétfő

Egy nehéz nap éjszakája

Jun 20, '09 3:59 AM
for everyone
Hosszabb idő után megint egyedül töltöttem a napot a két lurkóval. Oviba/ból, vásárlás, játszótérre le és vissza ill. fürdetés, fektetés lonely... Hát nem volt egyszerű, de azért megoldottam.
A nap fénypontja kétségkívül az volt, amikor Liliért mentem az oviba, cipeltem fel a babakocsit a lépcsőn és Lili a lépcsőfordulóban észrevette, természetesen azonnal mondanivalója volt és a nyomaték kedvéért átdugta a fejét a korlát rácsai között. Vissza meg nem tudta húzni. Babakocsi otthagy, anya felrobog, pánikoló gyermek fejét kiszabadítja (ne kérdezzük hol voltak eközben az óvónők, mert kacifántosat mondok), gyermeket megnyugtat, zsákért, cipőért küld, közben magára hagyott Ketteskéért lerohan, felcipel, rettentő retkes óvodást átöltöztet, babakocsit lecipel.
Este a játszótéren Bence úgy döntött, hogy most már Lilitis bevonja a megvertek körébe, úgyhogy időnként odacsapott neki. Lili először csak bőgött, utána simán visszaadott Bencének mindent, később már provokálta is. Persze végül "kibékültek" meg megölelgették egymást, de kicsit fárasztó volt folyton azt nézni, hogy honnan esnek le, vagy mikor verekednek megint össze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése